Skip to main content

Over

Knikkende knieën, bonzend hart, bevende stem, klamme handen als je voor een groot publiek op een podium moet gaan staan? Doe het jezelf niet aan, en boek mij. Want ik doe niets liever! 

Rewind to 2004

2004 zal voor mij altijd een memorabel jaar blijven. Ik behaalde dat jaar mijn diploma als Licentiate in de Romaanse talen én kreeg de titel van Miss Belgian Beauty 2005. Het kon niet op! Zo mocht ik in dat jaar kennismaken met de wereld van de media.  Ik werd geboekt voor fotoshoots en mocht modeshows lopen, maar leuker vond ik het nog om die shows aan elkaar te praten, vaak in twee talen.  Tja, en de rest is geschiedenis.  Zo werd ik een professionele event host.

TV Limburg als springplank

Van 2007 tot 2015 had ik het geluk één van de presentatoren te mogen zijn van het druk bekeken en vooral zeer populaire namiddagprogramma studioTVL op de regionale zender TV Limburg. In dit lifestyleprogramma kregen we dagelijks de grootste nationale en internationale gasten op bezoek voor een vlotte en onderhoudende babbel. Tijdens die live programma’s leerde ik dan ook de kneepjes van het vak en groeide mijn bekendheid. Want bedrijven merkten mijn passie en enthousiasme op en schakelden me meer en meer in om hun bedrijfsevents, awardshows, reportages en podcasts in goede banen te leiden. 

20 jaar in het vak

Wie goed kan tellen, begrijpt dus dat ik ondertussen al 20 jaar aan de slag mag voor grote organisaties op tal van events. Bovendien kan je me ook nog altijd aan het werk zien op Kanaal Z, TV Limburg, RTV, TV Plus en VTM.

Nooit gedacht als jonge meid, toen ik thuis filmpjes maakte of zelfs toen ik in het schooltoneel de hoofdrol wegkaapte, dat je van presenteren je beroep zou kunnen maken.  Voor mij is het mijn lange leven, en ik voel me ook het best als ik op een podium sta.