logo-mini

Over Cynthia

Cynthia Reekmans werd bekend als leading lady van de grootste regionale zender TVLimburg.   Van 2007 tot 2015 was ze dagelijks te zien in de Limburgse huiskamers als gastvrouw van het druk bekeken programma studioTVL. Hier leerde ze de kneepjes van het interviewen en veroverde ze het hart van de kijkers. In 2015 en 2016 was Cynthia het gezicht van TVL-Wonen en TVL-Beauty.

Tegenwoordig kan je Cynthia aan het werk zien op RTV en op social media voor Steps Magazine.

Daarnaast is Cynthia ook een veelgevraagde meertalige presentatrice en moderator, die jaarlijks tal van evenementen, congressen, seminaries, modeshows en productlanceringen aan elkaar praat. Bedrijven en organisaties als Voka Kamer van Koophandel Limburg, Carglass, Democo, Houben,  Unizo, VKW,  JBC,  Groep Jam, EY, DHL, BAN-Vlaanderen, Confederatie Bouw Limburg, Rabobank en vele anderen deden reeds beroep op haar diensten om hun evenement op een professionele en meertalige manier in goede banen te leiden.  Haar universitair diploma Romaanse Talen heeft haar daarbij zeker geholpen. Cynthia spreekt vloeiend Frans, en ook Engels is geen probleem.

Cynthia staat bekend voor haar perfectionisme en goed voorbereide presentaties.

Naast deze activiteiten, is Cynthia ook Communicatie Manager van het minerale make-upmerk Cent Pur Cent.

Wil je haar als presentratrice voor je evenement, congres, seminarie, modeshow of productlancering ? Neem dan gerust contact met haar op.

 

 

 

Contacteer Cynthia